PRAKTISCH Afdrukken
Adresgegevens van praktijk Heelicopter:
Arnhem: Praktijkenhuis Leidenweg 5, ruimte 2.

Bereikbaarheid van de therapeut: U kunt mij bellen op tel: 06 - 5398 6796; u kunt uw boodschap inspreken of het contactblad invullen (zie tab: Aanmelden), en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie, uiterlijk binnen twee dagen.

Bereikbaarheid van de praktijk : de praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer zowel als auto. Er is ruime parkeergelegenheid, gratis.
Vergoeding:

Vergoedingen  voor therapie zijn mogelijk vanuit aanvullende zorgverzekering of via aanmelding bij uw Sociale Wijkteam.

NB: Het is hierbij belangrijk om zelf uw verzekeringsgegevens na te lezen of te bellen met uw zorgverzekeraar op mogelijkheid van vergoeding.

 

BTW:

Therapie sessies zijn vrijgesteld van BTW. Voor trainingen en coaching voor leerkrachten en/of gezondheidswerkers wordt 21%  BTW in rekening gebracht.

 

Duur: Een sessie duurt 1 uur. Wanneer een sessie niet door kan gaan dient deze minimaal 24 uur tevoren worden afgezegd. Bericht inspreken op de voicemail volstaat. In andere gevallen wordt de sessie wel in rekening gebracht.


Registraties

De therapeut is aangesloten bij:

Vereniging van Integraal Therapeuten; VIT  437.13.A

RBCZ

Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg;  SCAG 11433

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd; SKJ 1000 162 40

Kamer van Koophandel; KvK  51657538.

 

Klachtenregeling.

Klacht- en tuchtrecht is geregeld via het SCAG. De route hiervoor is als volgt:  mocht een cliënt(je) onverhoopt ontevreden zijn over de geboden therapie, wilt u dan eerst contact met mij opnemen, om dit te bespreken en een oplossing te vinden. In geval de vraag of klacht daarna nog speelt,  zal ik u doorverwijzen naar een medewerker van SCAG.

 

 English speaking clients are welcome, too.

Phone number: +31-6-5398 6796.